Det er befriende deilig å bruke en hel lørdag på å kappe og kløyve ved i Målselv; for så å kjøre det på en stor tilhenger til Tromsø på søndag! Det gir ikke bare god fysisk avkobling fra en kontorpreget hverdag i IKT-bransjen, men det gir også en smak av det mange levde av for et par generasjoner siden; skogsdrift. Og ikke minst, det er økonomisk besparende i forhold til strøm i varmekabler, ovner og gjenvinningsanlegg i et moderne hus i Tromsø.

Med min Stihl MS 250 C-BE motorsag og Stjørdal kappsag og vedkløyver, stod det ikke på utstyret som hør og bør når man er i skogen. Skogen og skogen, fru Blom! Det var mer på gårdsplassen til min mor, men jeg så den tykke Målselv-skogen fra der jeg jobbet.

Jeg er likevel glad for at jeg kunne forlate et gammelt yrke på søndagen i Målselv og dra tilbake til min IKT-hverdag i Tromsø. Av ulike årsaker.

Nok om det. Her er beviset!

Vedarbeid i Målselv