Fast Company har en årlig kåring av de 100 mest kreative menneskene i forretningslivet. Nå er årets rangering ute, og det er fasinerende å studere denne listen. Både fordi det er interessant å vite hvem de mener er de mest kreative menneskene på planeten, men også fordi nettsiden på en enkel og kreativ (!) måte lar en finne ut mer om den enkelte person.

I år ble Wadah Khanfar fra Al Jazeera vinneren. Klikk på navnet hans på nettsiden, og du får mer info om ham; profil, personens kreative prosess og hva som inspirerer. Og du kan naturligvis gi dine kommentarer om han om du ønsker det. Det finnes også aktuelle lenker der. Neste på lista er Scott Forstall som er sjefsarkitekt hos Apple. Ikke uventet at noen fra Apple er å finne her. Det skjer hvert år. I fjor inntok Eddy Cue andreplassen. I 2009 ble Jonathan Ive fra Apple kåret til vinner. Ikke rart når man ser på hva Steve Jobs sin gjeng har fått til de siste årene. I 2010 vant for øvrig Lady Gaga.

Jeg overlater studie av de 99 øvrige navnene til deg. Det er bare å klikke på bildet ovenfor. Du kan for øvrig laste ned en egen app til iPad som viser det samme – men på en mer kreativ måte. Til den nette sum av kr. 29,-.