Ikke alle tweets på Twitter er like gode. Og kanskje er du misfornøyd med noen av dine? Da er løsningen nær: Du kan nå få trykket dine tweets på en rull med dopapir. Eller rettere sagt; du får fire ruller med dopapir for den nette sum av $ 35 levert på døra (dvs. ytterdøra).

Kanskje ikke det mest seriøse blogginnlegget jeg har skrevet, men jeg var egentlig innom VentureBeat som er et meget bra nettsted for ny teknologi, startups og venturekapital som omtaler seg på følgende måte: “VentureBeat is a media company obsessed with covering amazing technology and why it matters in our lives”. Og da har de jo truffet bra når de sier at de bryr seg om ting som er viktige i våre liv. For dopapir er veldig viktig for alle, og hva kan være mer viktig med dopapir med egne tweets! Shit, sier nå jeg.

Vel, tilbake til Shitter. VentureBeat omtalte dem fordi de er en spesiell startup som har fått mye oppmerksomhet pga. av sin idè – og responsen har vært overveldende. Det er jo rett og slett en dritbra idè for alle som er hektet på sosiale medier. Og som det står på hjemmesiden deres: “Social media has never been so disposable”. Noe for miljøvernere også, ser jeg.

Dette kan jo også være en god gaveidè til dine venner. Noe må man jo lese når man sitter der, og hvorfor ikke la dem lese dine tweets på en analog måte i stedet for å gjøre det digitalt på smarttelefonen.

Bestilling med mine tweets er sendt!