I går kveld meldte værmeldingen på Dagsrevyen at Nord-Norge får det fineste påskeværet, i alle fall i inngangen til den stille uka. Og jeg kan jo ikke annet enn å melde fakta fra Tromsø i form av et bilde zoomet inn fra huset mitt på vestsiden av Tromsøya ca. kl 13 i dag.  Det viser Tromsø lufthavn med solfylte Kvaløysletta i bakgrunnen.

Solbilde av KvaløyslettaKart over Tromsøya 

Og her er det yr.no melder akkurat nå:

God påske, Tromsø! 

Det er ikke for å skryte – for det ville være feil i en situasjon der andre deler av landet ikke har det like bra. Derfor må man forholde seg til fakta fra yr.no:

God påske, Oslo! 

Nå er det ikke sikkert jeg får nyte det gode påskeværet så mye fordi jeg må jobbe med et prosjekt kommende uke som omtalt her. Så egentlig er jo ikke dette en god værvarsling for meg – når jeg tenker meg om. Men man skal jo ønske sin neste godt, så da så.

Uansett, inne eller ute, god påske! :-)