Ønsker du å lære hvordan du selger inn ditt budskap, engasjerer tilhørere og skaper interesse fra kunder og investorer på 30 sekunder? Kan du tenke deg å lære hva som er de viktigste feilene man gjør i presentasjoner? Ønsker du å trene inn ditt eget budskap – og bli overrasket over hvor enkelt det kan gjøres? Innovasjon Norge inviterer til workshop i Tromsø den 19. oktober med den anerkjente coachen Nathan Gold fra Silicon Valley. Dette ønsker du ikke å gå glipp av. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Nathan ved mine to opphold i “The Valley” det siste halvåret.

Presentasjon er viktig

Alle har behov for å presentere og kommunisere sine budskap i ulike sammenhenger; det være seg i jobb eller privat. Han som skal presentere en nytt produkt for sine kunder, hun som skal få ledergruppen med på sitt forslag til ny strategiplan, Hanne som skal pitche sin startup for investorer, og Frank som skal overbevise sin famile om at de trenger ny bil. Hver eneste dag pitcher, presenterer og overbeviser vi andre. Vi forsøker i alle fall. Ikke alle får det til, ikke alle vet hvordan det gjøres – men noen lykkes. Dette kan læres, og få er bedre til å formidle dette enn Nathan Gold.

I Silicon Valley er det svært viktig å nettopp kunne fange andres oppmerksomhet på et øyeblikk, kunne formidle sitt budskap på en interressant og fengende måte, og pitche sine idéer eller bedrifter til andre. Det å presentere, formidle og kommunisere blir stadig viktigere, både fordi flere gjør det og fordi konkurransen om oppmerksomheten øker i et samfunn hvor tradisjonelle media og sosiale medier får økt betydning. Å lære det fra en ekte coach fra “The Valley” er en unik mulighet. For Nathan Gold er i byen på fredag!

Hvem er Nathan Gold?

Nathan er en velkjent, erfaren og dyktig coach som i mange år har reist rundt i verden for å lære andre å presentere, kommunisere og pitche. Han er kjent som “The DEMO Coach”, og er å treffe på www.democoach.com med tittelen “Presentation coaching that will help you win awards or raise capital”. På “What I do” står det følgende:

“At The Demo Coach, I coach people on how to design, script and deliver more memorable presentations and product demos especially for high stakes situations. You will be transformed as a presenter from this coaching or you pay nothing! Guaranteed.”

Her er et godt intervju med Nathan fra det norske selskapet Jimmy Royal i Oslo:

Gå til hans nettsider for å lese og lære mer om ham.

Hvordan kjenner jeg Nathan?

Jeg har hatt gleden av å jobbe med ham ved to anledninger det siste halvåret. Først ved min deltagelse på Innovasjon Norge sitt TINC-program hvor jeg oppholdt meg fire uker i Silicon Valley i mai-juni i år der Nathan coachet meg og ledere fra fem andre norske bedrifter. Her er et blogginnlegg som oppsummerer dette oppholdet.

Som et resultat av TINC, oppfordret Nathan meg om  å søke deltagelse på The DEMO Conference i Silicon Valley i begynnelsen av oktober. DEMO er kanskje verdens viktigste konferanse for å lansere ny teknologi, og det er et trangt nåløye for å få komme på scenen der. Vi klarte det med vårt produkt Ensafer for å kryptere senstitiv informasjon på Internett, og her er mitt blogginnlegg som oppsummerer denne fantastiske opplevelsen

Nathan er i byen!

Innovasjon Norge har så gode erfaringer med Nathan at de har invitert ham til Tromsø for å dele sine kunnskaper med oss her nord. Det er stort å få en liten del av Silicon Valley til Tromsø. Her er linken til deres invitasjon og påmelding for den nette sum av kr. 500,- inkl. lunch. Nedenfor er en flyer de har lagt ut på sine nettsider. Jeg har gleden av å gi et lite sitat der basert på mine erfaringer med Nathan.

Nathan Gold i Tromsø

 Be there! Det er fortsatt ledige plasser. :-)